Jurvantie 72 16900 LAMMI   |  Puh. 03 6337 363

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lammin Hiekkapuhallus ja Maalaus Oy
Jurvantie 72
16900 LAMMI

Y-tunnus: 2051576-5
Puh: 03-6337363

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lammin Hiekkapuhallus ja Maalaus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Yksilöllistä ja laadukasta pintakäsittelyä

Lammin Hiekkapuhallus ja Maalaus Oy on raskaankaluston pintakäsittelyn erikoisosaaja. Teemme laadukasta pintakäsittelyä vaativienkin asiakkaiden tarpeisiin. Olemme erikoistuneet raskaan kaluston ja maatalouskoneiden sekä niiden laitteiden hiekkapuhallukseen ja maalaukseen.

Yhtiömme toiminta-ajatuksena on tehdä joustavaa ja laatuvaatimukset täyttävää pintakäsittelyä. Töiden läpivienti sovitussa aikataulussa perustuu vankkumattomaan ammattitaitoon.

Toimimme keskeisellä alueella Hämeen sydämessä, Lammilla.

Yhteystiedot

Lammin Hiekkapuhallus ja Maalaus Oy

Jurvantie 72

16900 LAMMI

03 6337 363

info@lamminhiekkapuhallusjamaalaus.fi